Hallo,

Ik ben Annette Arends, ben geboren op 1 Maart 1983 en woon met mijn man en 2 kinderen in Zuidlaren.

Ik heb van kleins af aan altijd al moeder willen worden. Nu ben ik moeder. En heb ik er mijn werk van gemaakt. Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn, lekker knutselen, zingen en bezig zijn met hun ontwikkeling.
Ik stimuleer kinderen om hun fantasie te gebruiken en elkaar met respect te behandelen. Ik bied kinderen rust en regelmaat.
Kinderen kunnen zich bij mij in een veilige omgeving in hun eigen tempo ontwikkelen. Als het kan ga ik lekker naar buiten, spelen in de tuin of naar de geitjes tegen over ons.

Ik ben bewust bezig met gezonde voeding en verdiep me in/sta open voor natuurlijk ouderschap. Ik heb 2 draagdoeken, dus kan kinderen indien nodig lekker bij me dragen.

Ik ben sinds Juni 2013  gastouder, daarvoor heb ik 4 jaar bij een kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb de opleiding SPW gedaan. Daarna heb ik ook nog de opleiding onderwijsassistente gedaan, voor die opleiding heb ik veel in het speciaalonderwijs stage gelopen. Ik heb ervaring met kinderen met adhd, pdd-nos, etc. Ik heb de Gordon cursus gevolgd en mijn certifcaat behaald.

Zoals de wet voorschrijft voor gastouders het ik mijn kinder EHBO gehaald en volg ik jaarlijks een opfris cursus. Ook komt jaarlijks iemand van het gastouderbureau mijn huis controleren of alles nog veilig is en een keer om te bespreken hoe het gaat met alle kinderen en hoe ik functioneer. Het gastouderbureau organiseert regelmatig cursussen die ik ook volg. 

Van Februari 2016 t/m Juni 2016 Volg ik de training TINK taal- en interactievaardigheden voor gastouders en kinderopvang. En begin 2017 heb ik een online cursus pedagogisch component van de KNGO gedaan. Voor beide heb ik mijn certificaat behaald.

Van November 2014 t/m April 2015 heb ik op de donderdag en vrijdag een stagaire, zij doet de opleiding helpende verzorgende.

Van November 2015 t/m Januari 2016 heb ik een snuffelstagiare op de woensdag, zij zit op het vmbo.

Per 3 September 2014 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn KvK nummer: 61376302

Mijn LRKP nummer: 167693323

Ik ben ook te vinden op facebook: Annette Arends-koo

Ik ben zeker tot en met de zomervakantie dicht